Nx Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Hejka :P Dzisiaj kupiłem sobie laptopa Toshiba Satellite L300D i zainstalowałem sobie Ubuntu 7.10 (teraz aktualizuje do wersji 8.04 LTS) i jak mogę sobie uruchomić kamerkę (żebym "siebie" zobaczył :P) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Zainstaluj do niej sterowniki, a potem jakiś program... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ehh ale jaki program ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jakikolwiek do kamerek, np. Amcap. Skoro kupiłeś nowego laptopa to pewnie masz do niego płytę ze sterownikami oraz oprogramowaniem. Na 99% jest tam jakiś program do obsługi kamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 No niestety nie mam płytkę. I to ma być na ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Gqcam, Camorama. Poza tym: http://www.linux.com/base/ldp/howto/Webcam-HOWTO/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Dobra, dzięki wszystkim ale i tak znalazłem sobie aplikacje "Uśmiech" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi