Ryba24 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Może trochę za długi temat. Chodzi mi oto,że nogi zostają w tym samym miejscu a rece ruszają sie z ruchem myszki. Jak to zrobić lub dajcie jakiś przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 w stepie nóg daj GML x=ręce.x y=ręce.y zamiast ręce, wpisz nazwę obiektu którymi są ręce(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nic się niedzieje chyba tszeba coś jeszcze Edit Chyba mnie nie zrozumiałeś chodzi mi o to że jak rusze myszką w góre ręce obracają się w górę lecz zostają na tej samej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jak nic się nie dzieje? skoro 'ręce' się przemieszczają, to i nogi też teraz muszą... Jaki kod masz na sterowanie postacią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Nie chcem aby ręce chodziły za myszką tylko odwracały się w kierunku myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ... tak cięzko napisać, że chodzi Ci o obrót w kierunku myszy? GML (step) image_angle=direction direction=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) Skoro zrobiłeś obrót rąk, to dziwne, że nie zrobiłeś tego samego z nogami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Dzięki Lenin. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi