kmiecik5 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Siemka mam taki problem.Widzialem w downloadzie przyklad z gra mmo.Niestety moge sie polanczyc z ow hostem tylko na jednym komputerze poniewarz tworzy host na moim local IP.Jak zrobic w tej grze tak zeby mozna bylo wpisac IP na jakim ma byc utworzony host?.Prosilbym takze o odpowiedzenie na moje pytanie czy jest mozliwosc dorobienia wyszukiwarki IP pokazujaca hosty.Z gory THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 wyszukiwarka musi bazować na zewnętrznym skrypcie php i bazie adresow IP. kazdy host ktory zechce dodac swoje IP wysyla do skryptu php informacje o swoim IP, ten zapisuje go do bazy adresow, a potem kazdy klient najpierw laczy sie z ta strona, wykonuje skrypt php ktory odsyla mu liste hostow. tak to po krotce dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiecik5 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Tylko jak to zrobic game makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Chcesz zrobić grę w trybie lan? Bo mam taki gotowy przykład z grą jak chcesz to ci wrzucę. Opiera się na MPlay i działa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Proszę Cię! Nie odkopuj takich tematów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi