PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Tytuł:Warcraft : The Dark Ages Gatunek:Strategia Opis: Orki zaatakowaly twoj swiat, ta sa zle czasy dla ziemi. Jestes wladca, i próbujesz uratowac swoje krolestwo. Orki rozwijaja sie szybciej niz myslisz. Nie podejmuj pochopnych decyzji... Link:https://gmclan.org/up2845_4_the_dark_ages_FINAL.html Autorzy: Sander Smid Machiel Mastenborek PoxiPol Blizard Programowanie: Sander Smid PoxiPol Fabuła: Machiel Mastenborek Grafika: Blizzard(wiekszosc) PoxiPol Muzyka: Blizzard Screeny: Sam nie potrafie programowac, wiec sie do teamow dolaczam co chwile innego :P TEn akurat jest z Danni, kiedys ta gra rowniez zostala nazwana final, ale ladnie poprosilem, i mi pozwolili (z ich udzialem) dobic niektore bugi. Dodalem rowniez 1 lvl i tutorial poprawilem, gra jest w jezyku anglielskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 przecie to był przyklad z gamemaker.nl ;=/ nawet cała grafika ta sama =o pamiętam że jeszcze zrzynałem z tego przykładu... -_- i miło że dałeś download... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Zychu ma racje <_< . Downloadu nie ma to jak mamy to sprawdzić, zresztą przykład z gamemaker.nl . Ocenie jak będzie download... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Zamykam temat bo narazie mi sie wydaje ze za malo zmienilem. sory za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi