Markuz Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Mam takie pytanie, czy The Towers powstaje w GM-ie? :) Proszę o odp. URL: http://www.gamedev.pl/projects.php?x=view&id=362 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 z tego co pamiętam, to tak. btw to po co to pytanie? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 moze zapytaj sie autora hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 @up Właśnie po to napisałem tutaj temat, wiem że autor tutaj zagląda :) @lenin pytanie potrzebne dla mnie :) Edit: O i jeszcze jedno pytanie do PsichiXa , napisałeś że robisz modele w Google SketchUp. A Jak importować modele z GSUp do GM-a? ;) Bo to bardzo fajnie wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi