Nikas Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czy stalker czyste niebo pójdzie na moim kompie? Wymagania sprzętowe: Procesor: Pentium 2 GHz, System: Windows 98/ME/XP/2000, RAM 1 GB, Karta grafiki: 128 MB 3D, zgodne z DirectX 9.0/10 Mój komp: Procesor: Pentium 2.4 GHz System: Windows XP RAM: 2GB Karta Grafiki: 256 MB 3D nvidia geforce 7800 directx9.0 Ram dokupiłem,i zmieniłem kartę grafiki na nowa,tylko że komp ogólnie ma 4 lata i mam pytanie" czy nie będzie się zawieszał "ze starości" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 2x więcej ramu, 2x więcej grafiki... Więc po co pytasz? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 bo mój komp jest "trochę"stary no i niektóre gry w które gram to spełniam wymagania a się tną :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No gra będzie działać... A jak płynnie - to zależy już od tego, jak ustawisz szejdery, draw distance, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Przeinstaluj system i zainstaluj gre, powinno pomoc co do ciecia sie, bo czasem sie muli bo na dysku jest za malo miejsca(nie mam pojecia czemu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Czasami wystarczy po prostu przed grą nacisnąć CTRL+ALT+DEL i pousuwać procesy które zajmują dużo procesora i RAMu (tylko nie patrz na "Proces bezczynności systemu"). Ja zawsze przed graniem wyrzucam z procesów antywirusa, TeaTimera i szczątki po Firefoxie (nie wiem czemu, po wyrzuceniu z procesów dalej siedzi w procesach i zajmuje zbędnie procesor oraz RAM) i cieszę się grami :D . Zawsze możesz też w ustawieniach karty grafiki wymusić niestosowanie synchronizacji pionowej, trochę gorsza grafika będzie, ale za to zyskasz parę fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 @Nikas: Może dlatego się tną, że oczywiście karta za szybka w nowych grach nie jest, ale dodatkowo przychamowana procesorem, nie rozwija swoich maksymalnych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ehhh an starośc i tak kompy głupieją(Gothic 2 mi się rżnie :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi