Flaque Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zainstalowałem sobie dzisiaj grę S.T.A.L.K.E.R., wszystko cycuś, wychodzę na powierzchnię i moim oczom ukazuje się BRAK NIEBA :o Nie tak, że jest czarne, ale wszystko się na nim rozmazuje. Grę mam oryginalną, kartę graficzną GeForce 6150SE, 896 RAM, procesor 2.31GHz. WADAFUX :o Na deser screenshot http://img256.imageshack.us/img256/8294/stalgt0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zainstalowałem sobie dzisiaj grę S.T.A.L.K.E.R., wszystko cycuś, wychodzę na powierzchnię i moim oczom ukazuje się BRAK NIEBA ohmy.gif Czemu się dziwisz, w końcu to CZYSTE NIEBO. Marmot wstydziłbyś się tak spamować jako moderator :/ Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No weź :c SPAM Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 pobierz najnowsze sterowniki albo graj w gorsze gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czemu się dziwisz, w końcu to CZYSTE NIEBO. Ja to chciałem powiedzieć :3 To trzeba było do niego zadzwonić, a nie spamować na forum. WARN Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jak już ktoś napisał, sprawdź sterowniki, może DirectX'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Naprawiłem sterowniki i się naprawiło niebo =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi