Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Żal mi was. Zamykam temat bo widzę że nie mozna tu poważnie porozmawiać... Wystarczyło posłuchać teleexpress dziś wieczorem, albo poczytać gazetę kilka dni temu. Jesteś kompletnym patafianem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Żal mi was. Zamykam temat bo widzę że nie mozna tu poważnie porozmawiać... Wystarczyło posłuchać teleexpress dziś wieczorem, albo poczytać gazetę kilka dni temu. My już na to przygotowani jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 My już na to przygotowani jesteśmy. Ja nauczyłem sie robić ZA WARUDO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ja nauczyłem sie robić ZA WARUDO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dobra, jednak nic ciekawego. Zamykam se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi