m@rcixxx Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Siemka Mam taki mały głupi problem, próbuję zrobić takie coś, że jak włączam grę to jakiś przeciwnik stoi sobie, co jakiś czas obróci się w prawo lub lewo albo przez chwilę będzie stał nieruchomo, jak próbowałem to na alarmach zrobić to nie wychodziło. Czekam na jakieś wskazówki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 http://www.gmclan.iglu.cz/upload/gm/examples/gta2.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No jeszcze fajnie by było gdyby ten link działał :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ojjjj sory moze tu bedzie ;] http://www.gmclan.org/upload/gm/examples/gta2.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Odwiedzasz czasem stronę główną i zaglądasz do działu przykłady? Twoje AI - To samo co powyżej. (Nie zauważyłem że to ten sam przykład, link mnie zmylił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 :) no właśnie, przeciez w przykładach wszystko jest, a jak nie to w plikach gmclanowiczów. od muzyki do grafiki poprzez własnie przykłady. poszperać, i zasysać!! i sie uczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dobra dzięki za przykład, temat ZAMYKAM. P.S. ja rzadko korzystam z przykładów, jeśli je ściągam to tylko po to, żeby zobaczyć rozwiązania w kodzie itp. Do większości sam dochodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi