Harv Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Poszukuję różnych (na razie) tekstur do gry: futurystyczna izometryczna strzelanka w klimatach post-apo. Wymagania: -klimat post-apo. -rozmiar 2024+x2024+. Na razie poszukuje: kora drzewa, korona drzewa, ściana, podłoga, komin, trawa, poniszczona trawa, ziemia. btw, wiem ze nie dorównam Falloutowi, ale no, spróbowac zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a co to znaczy post-apo? P.S. Ale ze mnie noob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a co to znaczy post-apo? post apokaliptyczne (chyba dobrze napisałem ;o ) screeny z fallouta Ci dadzą odpowiedź na wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Postapokalipsa kochajmy wikipedie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Przecież jest masa tekstur w internecie... no ale jeśli nie umiesz szukać. Przypadkowa strona: http://www.cgtextures.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a moze on akurat potrzebuje pixelarty??? Nie wiadomo niec nie napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 :o załamujesz mnie różnych (na razie) tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi