sfinkss Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Od bodajże 3-4 dni nie mam dostępu do głównej strony gmclanu, na forum, jak widać, moge wchodzić. "Twoje ip nie ma dostępu do tej strony' Czemu niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 zablokowany TOR jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Prawdopodobnie masz trojana, nie martw sie, wystarczy sformatowac dysk i bedzie po wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ty masz w dupie trojana... przecież mówię, że gmclan ma zablokowanego TOR'a... I właśnie taka wiadomość się pojawia. Wiem bo sam to kiedyś miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 sam jestes trojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 WIEM, tak dla zartow napisalem O.o heh, tez to kiedys mialem x.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 @up sratatata gówno lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ok. no własnie, sam jesteś trojan (tak dla żartu^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Oj Poxipol, za te nieśmieszne żarciki to coraz bardziej odsuwa Ci się obniżenie licznika warnów, a bardziej przybliża się do zwiększenia wartości w nim ;D . @sfinkss: Łączysz się przez TORa? Jeżeli nie, to może spróbuj wejść przez jakieś proxy? EDIT: Kurde, Sfinkss dał posta wcześniej ode mnie, cóż, spóźnione trochę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 tora nie; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Chyba jedyne rozwiązanie to napisać do Ranmusa, by odblokował eranet :P . Możliwe, że przez przypadek zablokował, blokując TORa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 WIEM, tak dla zartow napisalem O.o heh, tez to kiedys mialem x.X Nie udawaj śmiesznego dziecko. Jak masz zamiar z takimi żartami tu wyskakiwać to od razu weź nie wracaj już tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi