LolikZabijaka Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 witam mam prośbę czy jest kotś w stanie zrobić mi mapkę Polski z lat 1919-1939 ??? chodzi tylko o zarysy granic Polski i państw sąsiadujących zasięg taki jak na załączniku wymiary 640x480 za pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 prosto z googla, wytnij se to chyba potrafisz. http://www.cee-portal.at/Bilderordner/Maps...he-World-Wa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 chyba mówiłem że nie chce pierdół tylko czarne kontury państw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wrzuć w Inkscape i daj opcję Wektoryzuj Bitmapę. Potem w jakimś programie wymaż zbędne linie i już masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Wklej do programu graficznego, utwórz warstwę i obrysuj sobie linią granice :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi