g-Enjoy Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Dzisiaj na lekcji j. polskiego usłyszałem od nauczycielki teorię, że emotikona to komunikator. Moje zdanie i autorów podręcznika sprzeczało się z tym nauczycielki. Niech ktoś mi wytłumaczy, nauczyciel mniej wie, czy mówi prawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 twioja nauczycielka jest tępa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 twioja nauczycielka jest tępa Próbowałem jej to wmówić. Lecz usłyszałem to: "Uczniowie nie mogą wdawać się w dyskusje z nauczycielami. my mamy większe prawa niż Wy". Pomyślałem kurw... rasizm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Pomyślałem kurw... rasizm tongue2.gif A nawet Judaizm, Faszyzm i Teoizm. Lol dobra nauczycielka :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A nawet Judaizm, Faszyzm i Teoizm. Lol dobra nauczycielka :DDD Zapytam się co sądzi o czarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ale macie polewkę w szkole z tej nauczycielki. Szkoda że u mnie w szkole już takie jaj.. nie odchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A moje zdanie jest takie, że jesteś równie głupi, co nauczycielka. Showoff <_<' Nam nie zaszpanujesz tym, że wiesz, co to emotikona. Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A moje zdanie jest takie, że jesteś równie głupi, co nauczycielka. Showoff <_<' Nam nie zaszpanujesz tym, że wiesz, co to emotikona. Naprawdę. word Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 word Mylisz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Mylisz się. wut? why? ja tylko Cie popieram x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 I meant, zdanie jest w porządku. I ortografia też :o. Ah, lol. Nawyk z angielskojęzycznych forów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 forów? może jak już to worów? a może for? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 I meant, zdanie jest w porządku. I ortografia też :o. Ah, lol. Nawyk z angielskojęzycznych forów :] nom ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 For me , ten temat powinien zostac placed in the smieszne wydarzenia w szkole by Nikas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A tak w ogóle to 'forum' jest odmienialne przez przypadki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Jest. Zajrzyj do słownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A moje zdanie jest takie, że jesteś równie głupi, co nauczycielka. Showoff <_<' Nam nie zaszpanujesz tym, że wiesz, co to emotikona. Naprawdę. Słuchaj, mam prawo do wypowiedzi na lekcji i wygłoszenia swojego zdania, wygłosiłem. Teraz się chciałem zapytać co Wy o tym sądzicie. "Ah, lol. Nawyk z angielskojęzycznych forów" Nam nie zaszpanujesz tym, że znasz angielski <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 jedno forum , dwa forumy , 10 forumów ,ono forumo ona foruma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja sie tak zastanawiam i czytam przy moim piecyku ze nikas zle to powiedzial. forum nie jest odmieniane przez przypadki, Ranmus is right!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Ja sie tak zastanawiam i czytam przy moim piecyku ze nikas zle to powiedzial. forum nie jest odmieniane przez przypadki, Ranmus is right!!!! Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Tak ci się stwierdziło przy piecyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Sprawdziłem w słowniku, forum jest nieodmienne, a liczba mnoga już tak. I Excolo dobrze odmienił, forów a nie for. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 forów a nie for GML for ( i=0; i<j; i++ ) { a = i*j; } !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Tia, aż przypomina mi się co kiedyś było w Uwadze, o nauczycielce co mówiła, że Krzysztof Kolumb to Polak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Krzysztof Kolumb to Polak ;DLOL XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tia, aż przypomina mi się co kiedyś było w Uwadze, o nauczycielce co mówiła, że Krzysztof Kolumb to Polak ;D Włoch albo Portugalczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 bagno, włoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ej no, ale chyba nie myślicie, że ja tak uważam xD . To był tylko cytat z programu :P . A dla tych co nie słuchali na historii, Kolumb był Włochem, chociaż ostatnio historycy coraz częściej stawiają tezę, że był Hiszpanem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Właśnie ludzie również twierdzą ze Kolumb był Hiszpanem ;) Konfituro tacy jak Ty koncza w lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi