Modnar23 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Jak o wopisie tematu: Czy mozliwe jest (a jesli tak, to jak to zrobić z pozycju GM) aby gra zrobiona w GM uruchamiała się wraz z systemem i była widoczna w pasku zadań? Tak jak np: Komunikator GG, czy jakiś antywirus itp. Chyba będzie trzeba jakiejś biblioteczki użyć? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No nie mylisz się - trzeba użyć biblioteczki do GM'a pt. Tray mam ją ale jest stara więc radziłbym poszukać na oficjalnym forum, a jeśli się zadowolisz moją starą wersją to jest w moim katalogu w uploaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Ta stara biblioteczka coś nie działa za dobrze. Mimo wszystko, dzięki Gooman. :) [Edited most23] Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany, to znalazłem taki *.dll autorstwa ragarnak'a, na oficjalnym forum Link do tego tematu na forum GM. Edytowane 1 Listopada 2005 przez most23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi