Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 3D Race Multiplayer Programowanie: Ja oraz PsichiX ( Jego samochód i fizyka jazdy ) Grafika: Ja ale samochód PsichiX Rozgrywka: Gra przez neta, podejmy IP gracza z którym chcemy grać i łaczy nas z nim, wybieramy samochód , po czym gdy dwóch graczy zaakceptuje że jest gotoeych do jazdy uruchamia nam się wyścig, odliczanie do pięciu i jedziemy, na koniec pisze kto wygrał jaki czas i jakim samochodem. Narazie dodałem tylko kilka modeli które pomogą mi w robieniu otoczenia ( areny wyściogwej ) Obiekty: -opony -beczki -meta i start -ścianki -jezdnia Screen: Jeszcze dużo się zmieni w tej grze, demo wyjdzie za kilka tygodni tak podejrzewam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 To moze dorobic jakies statystyki, kto jest najlepszy itp. zeby sie automatycznie po wyscigu zapisywalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 lepiej zrób serwery, bo wstukiwanie ip jest bez sensu zrób jeszcze jakies power upy poza tym https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13723 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Statystyki, ja robię to grę aby grać w nią przez forum,. Tak jak turnieje fify tak samo to będzie, będą konkursy, turnieje itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Moze zamiast nowoczesnych wozow porob takie stare sprzed 2 wojny swiatowej, fajnie by sie gralo :) (serio mowie/pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 no nie wiem, z nowymi wersjami ( bo zakładam i mam nadzieje że będzie ich kilka ) bedą dochodzić nowe modele pojazdów, a przed wyścigiem każdy będzie mógł sobie wybrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No ciekawie się zapowiada, wypuść jakąś alfe, żeby zobaczy co i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Narazie nie ;p może w następnym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Super sie zapowaiada ta gra alelicze ze będa ślady poślizgów i dym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 oj niewiem, slady może jeszcze jakoś ale dym to już musiałbym zrobić ręczny itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wrzuć coś, mam jakąś dziwną ochote w to zagrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 poczekaj jeszcze trochę, w następnym tygodniu będzie jak już mówiłem , narazie będę w tym temaci informował was o wszystkich ulepszeniach dodanych rzeczach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jak narazie gra niczym nie zachęca a screen wręcz odrzuca. Czekam na więcej informacji i szczegółów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Lenin, mnie się jakoś spodobało. I czekam ja alfe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jeszcze nie mialo sie co spodobac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No screen mi się spodobał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No screen mi się spodobał Właśnie o to chodzi, że screen prawie nic nie pokazuje. Jedynie samochód (nie jego) i kawałek trasy, a reszta to już nicość ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 No niby tak, ale jakos mi się autko spodobało (chociaż nie jego) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak tam projekt ^_^ ? Nie, że odświeżam. Po prostu spodobał mi się ten screen, i chciałbym wiedzieć, czy projekt jeszcze żyje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A więc projekt stoi i wątpię że ruszy :P Jak ktoś chce moge dać plik .gm6 o ile go jeszcze mam ale to jest praktycznie to samo co przyklad PsichiXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Na GMclanie jest juz scigalka 3D z multi po necie. Moj Mario Kart... niestety potem zabraklo checi na kontynuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A więc projekt stoi i wątpię że ruszy :P Jak ktoś chce moge dać plik .gm6 o ile go jeszcze mam ale to jest praktycznie to samo co przyklad PsichiXa Samochód i przykład nie jest PsichXa, on po prosty dodał kamerę do przykładu lada1500 :] PsichXa jest tylko ustawienie kamery. Tak w gwoli wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalin Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Po screenie jakoś ta gra wygląda sucho :/. Prosta grafika, brak nieba. Ogólnie dosyć nieciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Zamykam ten temat dlatego iż projekt już nie istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi