Exigo Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Nawiązując do tytułu tematu, ta gra to "Guild 2". I mam pewien problem..., dziwny problem, bowiem za każdym razem po 15/16 minutach gry, ona się wyłącza. Tak po prostu, gwałtownie pokazuje pulpit, a nawet nie wyświetla żadnego błędu. Reinstalowałem grę, to samo. Sprawdzałem na drugim komputerze, to samo.. Co się dzieje?.. Co dziwne, zapisując grę w trakcie gdy minie np. 13 minut... to gdy ją wczytam, awaria jest taka sama.. czyli po prostu odczekując te 4 czy 5 minut aż dojdzie do 16, gra się wyłączy... Nie mam pojęcia co to powoduje. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Może jakiś błąd gry. Poszukaj łatek. Ja miałem coś podobnego w starej dobrej cywilizacji 3. Przy którymś tam roku gra sama się wyłączała. Wystarczyło pobrać jedną łatkę i volia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @UP: Masz rację, wystarczy pobrać łatkę. Ja mam taki problem z Ciwilizacją 4, po jakimś czasie gra się wyłącza i wyskakuje błąd: " Brak miejsca w magazynie" ( czy jakoś tak) Ma ktoś może łatke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Sprawdzałem na drugim komputerze, to samo. <= Samo za siebie mówi, że płyta którą posiadasz się uszkodzona. Jeżeli ściągałeś z neta, to ja się wcale nie dziwie. W innym wypadku napisz do wydawnictwa, w tym przypadku "CD PROJEKT". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jeśli mówisz, że ja ściągałem z neta, to się mylisz. Kupiłem tą gierkę z parę miechów temu, a tu nagle takie errory wyskakują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 lol, to nie do Ciebie było ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 A to sorry, :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi