hoffer Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 jak zrobic aby claun po 2 sec mnie atakowal..tzn aby odejmowalo mi sie zycie jak na niego nie klikne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ehh, glupi jestem. zrob tak ze wstawiasz pierw niewidzialne cath the clowny na calym backgroundzie i ustaw ze jak na nie klikniesz to zycie -5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ze jak to niby ma wygladac bo jakos tego nie widze...to bedzie mi caly czas zjadalo zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 chodzi o to ze jak nie trafisz w clowna to ci odejmuje zycie a jak trafisz to score do gory, jest bardziej skomplikowany sposob ale mi sie nie chce go tlumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 jak zrobic aby claun po 2 sec mnie atakowal..tzn aby odejmowalo mi sie zycie jak na niego nie klikne Szukajka, Alarmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 6 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 moglby ktos zrobic taki prosty przykladzik.Dodalbym w credits i bylbym bardzo wdzieczny bo to jest jedyny skrypt ktry mi brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 create: GML timer=0 alarm[0]=room_speed*1 w alarm[0] GML timer+=1 alarm[0]=room_speed*1 w step: GML if timer>=2{ //tu odjęcie zycia timer=0 } w kliknbięciu na clowna: GML timer=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 up GML room_speed*1 WU TE EF? EPIC FAIL po co to robic tak? GML //create: alarm[0] = room_speed * 2 //alarm[0] // minus zycie alarm[0] = room_speed * 2 //klik: alarm[0] = room_speed * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ciekawe czy on czasem by nie wolal w klockach... lae jak sie w klockach odejmuje zycie? nie moge znalesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 nie do konca, tym sie tylko ustawia ilosc zycia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 @Matyxon - -.- O.o WTF? Rotfl lol xD dobra ja to napisalem dla jaj ale wogle mnie nie rozumiesz, jak wpisze ze jak dotkne aliena i zrobie to co ty to zycie od razu na -10 spadnie a nie z 100 na 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Musisz zaznaczyć "Relative". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Aha sry, dzieki temat mozna zamknac Edit: heh to nie moj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi