Nobody Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wpisałem w google: XBox WiFi. Wynik: http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...360_Sprzet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie, miałem na myśli wersję Elite. Jest ona bardziej rozbudowana od Premium. Zresztą, jeszcze co do mojego posta, to jeszcze jeden błąd. Niektóre Premiumy mają również dyski 20GB zamiast 60GB, ale chyba wszystkie te Premium z HDMI, czyli nowsze to mają 60GB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Lol! I tak MS zd**il sprawe :/ Zeby konsola nie miala wi-fi i trzeba sie bawic w kabelki :/ Wiem ze sa standardowo dolaczone ale to dla mnie duzy minus... Z tym xobxem za duzo problemow. Wybieram ps3 (pisze to juz 3 raz xD). To solidny sprzet a M$ poszedl za bardzo w komercje :/ Dzieki jescze raz wszystkim za wypowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jeśli chodzi o klawiature i mysz, to da się takowe podłączyć. Widziałem takie coś na allegro, a więc coś takiego jest. Nie wiem o jakie problemy ci chodzi. Ja jakoś problemów w MS nie mam, więc dlaczego mówisz że są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Chodzi mi oto ze wszytko co PS3 ma standardowo to do xboxa trzeba dokupic :/ Chcialbym zeby moja nowa konsola byla takze troche centrum multimedialnym. xbox odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 mam ci nagrać filmik co Xbox potrafi? Powiedz mi jakie części trzeba dokupić do xboxa, jak kupisz sobie Premium? Centrum multimedialne z xboxa napewno nie gorsze, niż PS3 :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Pisalem juz pare razy :/ 1. Adapter wifi 2. odtwarzacz hd 3. play and charge kit A naped blueray w ps3 to imo duzy plus i mam nadzieje ze zostanie w koncu wykorzystany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Po co Ci odtwarzacz HD-DVD. Filmów w tym standarcie nie wydają od pewnego czasu już (Blu-Ray go wyparł), a gier na Xbox na takich krążkach nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Kurrrrr....de ile mam powtarzać, że play and change kit, służy do padów bezprzewodowych!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 ja mowie tylko o padach bezprzewodowych :o Po co Ci odtwarzacz HD-DVD. Filmów w tym standarcie nie wydają od pewnego czasu już (Blu-Ray go wyparł), a gier na Xbox na takich krążkach nie będzie. Dlatego wole ps3. kupuje ps3 i tyle. o wiele bardziej przyszlosciowy. pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Powodzenia ... <_< :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie zlosc sie ;) Ja nie mowie ze xbox jest zly tylko ze ps3 bardziej mi sie przyda i spelnia moje oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 O! Przypomniało mi się :P PS3: + Sixaxis - Naprawdę fajnie jest powyginać trochę rękoma, żeby coś wykonać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 PS3: + Sixaxis - Naprawdę fajnie jest powyginać trochę rękoma, żeby coś wykonać tongue2.gif To już Wii lepsze. (w ogóle, Wii bije na łeb wszystkie konsole z obecnej generacji dzięki kontrolerowi i niesamowitej grywalności gier na niego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Kamilek ma już Wii :P A to jest temat o PS3 i XBoxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Wiem, że ma, ale tylko wyraziłem swoją opinię co do argumentu który podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ehh, no dobra bierz tego PS3 :P . Kończe rozmowe na temat konsol w tym temacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Czytając wsze posty doszedłem do wniosku że na xboxie 360 można odpalić nwn. uruchomienie linuxa potem instalacja nwn sciągnięcie łatki z oficjalnej strony kupno tego pajeru pod myche i klawiaturę i można zpierniczać... hmm miodzio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Tak, ale instalacja Linuksa na Xbox360 to nic pewnego, a PS3 nawet wspiera instalowanie Linuksa. Zresztą, Linuksa wgrasz nawet na starym Xbox z tego co się orientuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 @marmot czyli ps lepszy? a da się podłączyć pod mychę i klawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie, moim zdaniem XboX360 lepszy, bo nie widzę sensu wgrywania Linuksa na konsolę. Dla mnie argumenty, że coś jest lepsze, bo da się wgrać tam Linuksa, a coś jest gorsze, bo się go nie da wgrać, są śmieszne i idiotyczne. Skoro mamy porządny, dobry wbudowany firmware, to po co go podmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 PS3: +Instalacja Linuxa (z którego pisze) +Darmowe granie online +Cicha praca +Bardziej multimedialny -Drogie gry -Brak piratów Xbox360: -Pad na baterie -Platny online +Możliwość przeróbki na piraty -szybko sie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Na XboX360 też można zainstalować Linuksa jak się chce. http://www.free60.org/wiki/Main_Page i wszystko jasne. Nawet przerabianie XboXa na komputer (bo to się w zasadzie robi wgrywając Linuksa) jest sensowniejsze, bo X360 ma normalne CPU, z normalnym podziałem na rdzenie, a nie takie dziwactwo jak ma PS3, dzięki czemu wszystko powinno chodzić dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Shylios, jaki pad na baterie w xboxie ? Jak na bezprzewodowy to tak, ale jak przewodowy to nie. Uważam że bardziej opłaca sę kupić przewodowe. Szybko się psuje ?? LOOOL. Przeczytałbyś jeden z moich postów to byś wiedział, że MS wypuściło ulepszone konsole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Tak, wersje z HDMI są mniej awaryjne, potwierdzam post Phoenixa. Zresztą, Microsoft jest bardzo skory do wymiany konsol na nowe w przypadku pewnych powtarzających się błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Ale i tak ten pad na baterie + płatny onlione niszczy xboxa :P III linux mi wykrywa 3 rdzenie!! Zaraz dam screena! /a gdzei tu coś ala paint? XD Niestety nie dam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A kto każe Ci mieć bezprzewodowy pad? Zresztą, czy w erze tanich akumulatorków i ładowarek, to jest aż tak spory problem? EDIT: Jak wykrywa Ci 3 rdzenie to masz coś zwalone, bo PS3 ma 8 rdzeni na procesorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 "+Darmowe granie online" która jest czasami niemal nie możliwa :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Nie wiem czy to prawda, ale płatny jest tylko Gold i/lub Silver, normalnie grasz za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 A kto każe Ci mieć bezprzewodowy pad? Zresztą, czy w erze tanich akumulatorków i ładowarek, to jest aż tak spory problem? EDIT: Jak wykrywa Ci 3 rdzenie to masz coś zwalone, bo PS3 ma 8 rdzeni na procesorze. 8 rdzeni Ale Sony zabezpieczyło się, inne systemy mają tylko 3 rdzenie i wyłączony GPU dla siebie - w innym przypadku instalowano by windowsa i nie kupowano gier na ps3... A przez to ogranizcenie da się równierz uruchomic windowsa z poziomu linuxa ale chodzi on jak na kompie 70mhz ;/ pablo1517, co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi