Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy znacie/gracie w jakieś dobre mmorpg z wyjątkiem Tibii, Silkroad Online, Last Chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Cabal Online - bardzo fajny MMO, najbardziej mi się podobał z tych co kiedykolwiek w życiu gralem. Zajmuje lekko ponad 2gb, ale warto poczekać. Możesz jeszcze KUPIĆ sobie Guild Wars. Też się w to pobawisz dość długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 polecam Guild Wars, lub jeśli chcesz metin 2, nie grałem ale chyba dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 METIN DOBRY? Nie widziałem (oprócz tibii) bardziej zlamionego mmo, pełno dzieci neo 9(!)-12 lat. Polecam: Cabal - gram w niego najdłużej Requiem Bloodymare (+18) - rozcinasz moby na części - silnik fizyczny havok Może Dekaron - też akcji Perfect World - praktycznie żadnych barier na mapie [psst, Wow na pirackich serwerach] napewno nie silkroad(co ty w tym widziałeś) conquer online eudemons tibia cronous last chaos(po pewnum czasie strasznie ciężko o lvl i robi się wielki grind) takie coś co walczysz drużyną Kal online knight online zu online 9dragons(kurde fajna grafa ale strasznie nudne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 silkroad(co ty w tym widziałeś) A co ci się w Silkroadzie nie podoba? Mnie się znudził ale podobał mi się. Jest jeszcze jakiś powód oprócz zatrzymywania się na każdym kamieniu/płotku że silk jest beznadziejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Skoro tak lubisz silkroad to czemu pytasz o inne gry? Mi się to wogóle nie podoba - mapa cała pusta, biegasz po mapie i jak znajdziesz drzewo to jest szczęście, zupełnie jak w metinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Skoro tak lubisz silkroad to czemu pytasz o inne gry? Mi się to wogóle nie podoba - mapa cała pusta, biegasz po mapie i jak znajdziesz drzewo to jest szczęście, zupełnie jak w metinie Jak byś dokładniej przeczytał widział byś że silkroad mi już się znudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Conquer jest całkiem fajny Dużo funkcji itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 WORLD OF WARCRAFT! Jedyny w sowim rodzaju. Jedyny mmorpg nad którym spędziłem dłużej niż 2 dni ( oprócz Almory, ale jej tu nie liczę ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 WORLD OF WARCRAFT! Jedyny w sowim rodzaju. Jedyny mmorpg nad którym spędziłem dłużej niż 2 dni ( oprócz Almory, ale jej tu nie liczę ). "Dobry MMORPG, nie większy niż 2GB" AHAHAHAH Dobry mmo poniżej 2gb ;[ Takie to gtfo. Polecam Lineage 2 >:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A może RuneScape? Nie trzeba ściągać... mnie ta gra wciąga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jak nie chcesz przekraczać 2GB, a chcesz fajnie sobie pograć przez sieć, to albo Tibia, albo olej MMORPG na rzecz MUDów. Praktycznie masz to samo, tyle że tekstowo i w większości wypadków, bardziej rozbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A może darmowe, oparte na mikrotransakcjach Maple Story? Całkiem zręczne połączenie MMORPGa z platformówką - można i powalczyć, i poskakać m. in. w ramach tzw. Jump Questów, które wymagają od gracza sporej dawki zręczności (i cierpliwości...). No i te słodziutkie grzybki czy ślimaczki które masowo eksterminujemy - chociaż nie każdemu taka grafika 2D musi odpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 W runescape grałem, znudziło mi się gdy tylko pojawiła się blokada na czatowanie (tylko można było wybierać i nie było jak z polakami gadac) Zastanawiam się czemu nikt nie powiedział Perfect World. Co prawda ma wiecej niz 2GB ale nie wiem czy to dobre. Grał w to ktoś? EDIT: "Dobry MMORPG, nie większy niż 2GB" AHAHAHAH Dobry mmo poniżej 2gb ;[ Takie to gtfo. Polecam Lineage 2 >:} Chodzi mi o darmowe, sory nie dodałem EDIT2: A może RuneScape? Nie trzeba ściągać... mnie ta gra wciąga :) I mówi to ktoś kto ma avatara - screena z tibii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 J w runescape oferuje pomoc jesli bedzie to twoj wybor, teraz fajna grafike zrobili, i latwiejszy gameplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 @Grabarz: Z tego co pamiętam, Lineage 2 można pobrać ze strony producenta całkiem za darmo, a potem tylko ściągasz patcha do grania na nieoficjalnym serwerze. Ja dzięki takiemu działaniu straciłem kilka miesięcy swego życia na tej grze, ale nie żałuję ;P . Najlepszy MMORPG w jakiego miałem okazję grać. Chociaż, z chęcią bym pograł w Tibię, ale jakoś mnie ona graficznie nie przekonuje, mimo, że jest jednym z bardziej rozbudowanych MMO jakie istnieją, a na pewno najbardziej rozbudowanym darmowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 ja polecam GW. Jednak tam max poziom wbijasz w tydzień a potem farmisz farmisz farmisz i cała filozofia. Fajna gra na której zmarnowałem kilka miesięcy życia to martial heroes Link. Spoko gra i ma klimat :P niestety z polskiej strony dużo dzieci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jeśli chcesz grać "na siłę" to weź Metina. Ogromną wadą jest to, że jedynym sposobem na zebranie w miarę "przyzwoitego" exp'a, to tłuczenie mobków, przez co gra się nudzi na wyższych poziomach. Ponadto ktoś mówił że sporo noobów... - to jest właśnie zaleta, gdyż można ich wykorzystywać (bez skojarzeń), typu "Zdradzę ci sekret jak zdobyć dużo kasy, ale nie ma nic za darmo. Wystarczy że dasz tylko 10k." - jak trafi się tępy(czyli prawdziwy) noob, masz więcej Yang(waluta w grze). Logicznie, w miarę 'mundry' gracz by się zorientował, że po co mi kasa skoro znam tricki na nią. :P Tak właśnie zarobiłem swój pierwszy milion. :D PS: Co to znaczy "Farmić" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 farmic - robic cos bez przerwy (czesto w ilosciach hurtowych) w celu uzyskania czegos. np: farmisz xp bijac moby, farmisz kase bijac moby, farmisz itemy bijac moby itd. a z dobrych mmorpg polecam Anarchy Online, podstawowa gra wciaz za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 RPG World Online http://rpgwo.com/ http://forum.bractwocienia.com/postlink/5985.htm#5985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 J w runescape oferuje pomoc jesli bedzie to twoj wybor, teraz fajna grafike zrobili, i latwiejszy gameplay Pomocy nie potrzebuję :) Grałem w to dość długo. Popatrzę te wasze linki może znajdę coś fajnego. Co prawda te gry o których mówicie znam z mmorpg.org.pl ale wolę wiedzieć czy Wam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A co sądzicie o grze Archlord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Arhlord?... hm, wydaje mi się, że to jeden z lepszych MMO, więc warto sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A co sądzicie o grze Archlod? Nie grałem, ale słyszałem, że jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A moze 2moons ? Ja gralem chwile w to , ale chyba powodem byl podobny rozwoj postaci do tego z diablo. Chodzi o drzewka umiejetnosci. W metin 2 gralem moze z 3 dni i mi sie znudzil. masz 5 umjejetnosci czy tam ile i latasz ciagle za strzalka. Niezbyt mnie wciagnelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Age of Conan, ale jest chyba większe :<? http://www.mmorpg.org.pl/ i tu masz wszystkie fajne gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW MA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GBMA3.5GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie lepiej zrobić swoje MMO?.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 mistyk: trudno znalezc dobrego priva bez bc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi