Slax Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Cze, chciałbym was spytać czy znacie jakieś opinie na temat surf bara MoneyCashBar? Czyli, czy zarobione pieniądze zawsze dochodzą? A może są oszuści, i zarobionej kasy nie wyślą? Jeżeli znacie inne dobre surf bary, podaj ich nazwę :) Edit: A i w tym Surf barze dziwi mnie jedna sprawa; w 2 dni nabiłem 2000 pkt, a 1000 pkt to 4 euro... Nie wydaje się wam to dziwne?? Tak szybko i bez wysiłku zarabiać? To sobie fundnę GM7 PRO za te pkt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Eurobarre xD ja nie używam - używałem xD na paypal kasa dochodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Eurobarre przestało płacić osobom z innego kraju niż Francja. MCB jest uczciwy. Akutalna centa 1000 ptk w MCB wynosi 0,0663 $. Nie wiem skąd wziąłeś te euro, bo oni płacą w dolarach. Z tego co się orientuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Żadne takie dziwadła nie są pewne. To tylko i wyłącznie sprytne sposoby na robienie z ludzi darmowej siły roboczej i wyciąganie z reklamodawców pieniędzy. Na przykład te klikanie reklam w mailu za pieniądze - kto by normalny chciał się reklamować tam skoro prawie nikt nie czyta reklam tylko klika jak oszalały i odczekuje te 10 sekund aż dostanie forsę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nic w życiu nie jest pewne oprócz jednego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Żadne takie dziwadła nie są pewne. To tylko i wyłącznie sprytne sposoby na robienie z ludzi darmowej siły roboczej i wyciąganie z reklamodawców pieniędzy. Na przykład te klikanie reklam w mailu za pieniądze - kto by normalny chciał się reklamować tam skoro prawie nikt nie czyta reklam tylko klika jak oszalały i odczekuje te 10 sekund aż dostanie forsę? Ja czytałem <_< Ale po jednej wypłacie e-mailowe firmy się nudzą, ciągle reklamy typu (zaróbbb z tą stroną!!1111). A MCB jest przetestowany i wiadomo, że płaci. Pewnie w końcu mu się odechce, ale na razie to robi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nic w życiu nie jest pewne oprócz jednego ;) Nie, w życiu są pewne 3 rzeczy: Śmierć, grawitacja i podatki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Eurobarre przestało płacić osobom z innego kraju niż Francja. MCB jest uczciwy. Akutalna centa 1000 ptk w MCB wynosi 0,0663 $. Nie wiem skąd wziąłeś te euro, bo oni płacą w dolarach. Z tego co się orientuję. Z tego co czytałem taka stawka była kiedyś, 1 września zamienią mi pkt na kasę, to zobaczę :) A ja spotkałem się z wieloma opiniami, i żadna nie była zła :) Jeśli za 1000 pkt dostaje się eurocenty do się z tym nie bawię :D Topic zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi