Marmot Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jeżeli patrzeć na pomysł, to fajny :D . Ale z drugiej strony, średnia wieku na GMCLAN to bodajże 15 lat xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Pomysł sam w sobie fajny, ale cięzko będzie z realizacją (rodzice ;ppp). No ale raczej będzie trzeba się postarać, a nie parę obrazków i dialogi (jak to niesławne Czarodziejki z katalogu erotycznego wp.pl które w dodatku nawet nie powstały [ostatnia aktualizacja: 1998 r. ;ppp]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 po prsotu by wtedy strona straciłą klase :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 No może i z realizacją by było cierzko np. narysowanie "banana, którego zjada kogoś". No ale fajnie w takie gry pograć. No dobra ale i tak zalerzy to od Ranmy jaki będzie temat.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Dowolna gra i tyle.Taki sam konkurs jak na starej dobrej strefie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Dowolna gra i tyle.Taki sam konkurs jak na starej dobrej strefie :P <{POST_SNAPBACK}> Nie dowolna gra , bo wtedy nikt nie będzie robić gry tylko da taką jaką już kiedyś zrobił. A patrząc na katolg - Gotowe gry i programy, to mojemu Cairo 3 nie ma szans nic zagroźić oprócz Bruce Lee by Matasek. A z tego co wiem to Matasek nie bierze udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A patrząc na katolg - Gotowe gry i programy, to mojemu Cairo 3 nie ma szans nic zagroźić oprócz Bruce Lee by Matasek. Ba, ba, ba... jak przyjdzie ktos z MM2 + MMF3D to sie nie pozbierasz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Nie zapominaj, że konkursy na GMCLAN są tylko dla gier zrobionych w Game Makerze :P . @Bigshark: Przestań się podlizywać tym Cairo! Cairo 3 to krótko i zwięźle mówiąc - shit. Poza skakaniem nic tam się nie robi. Bardziej bym był za zrobieniem tego pożądnie w 2D, a nie na odwal się w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Cairo a wy zapewne zapomnieliscie o Buziolu i innych, oni moga z czyms fajnym wyskoczyc.A np. takie Hidden Swords Borka jak by konkurs byl do konca stycznia przyszlego roku to Cairo spada na drugie miejsce chodz odrazu by na nim bylo:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Cairo a wy zapewne zapomnieliscie o Buziolu i innych, oni moga z czyms fajnym wyskoczyc.A np. takie Hidden Swords Borka jak by konkurs byl do konca stycznia przyszlego roku to Cairo spada na drugie miejsce chodz odrazu by na nim bylo:/ <{POST_SNAPBACK}> Buziol chyba nie używa Game Makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Jak to nie... Konkurs nawet wygrał jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Bardzo fajną grę zrobił na pierwszy konkurs Buziol, zrobioną w GM i sam Ranma przyznał, że reszta gier to były bardzo amatorskie w porównaniu z arcydziełem Buziola. Szkoda że nie mam tej gry, bo Obliterator Buziola, czyli ta gra na ten konkurs była wyśmienita, a BirdX Ranmy też niczego sobie był :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Najlepiej by było jakby konkurs miał pewną dowolność ale żeby nie był całkiem bez tematu. Mam pewienj pomysł dobry. Gra sportowa (drużynowa) np. Piłka nożnma , koszykówka , Siatkówka , hokej. Ten temat miałby jeszcze jeden plus: Do tej pory mało było gier sportowych , dlatego taki konkurs zmieniłby to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Bigshark weź ty mnie niedobijaj, najlepsza gra sportowa ha! ha!, szkoda czasu, nieprzepadam za grami sportowymi bo to strata czasu, co tam jest takiego super że se kopiesz pilke i to jest gra!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Mogę o to samo ciebie zapytać. Co jest ciekawego w ganianiem się po mieście szybkim samochodem sportowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 To może jakaś strategia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Jak pytasz to ci odpowiem: :] - adrenalina he! he! - o wiele bardziej wciaga niż bieganie z płką! - niechce mi się myśleć (wytęrzać mózg!) :D To jak jestes taki dobry to napisz co jest takiego fajnego w grach sportowych?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 I kolejna kłótnia o większośc X nad Y <_< Każdy ma inne gusta :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Niemyślenie jest cool? Bieganie za piłką też wciąga :P No i zawsze masz jakiś cel :] Ok koniec tej dyskucji :P Jestem za strategią ale po co wy się licytujecie co ma być? Ranma i tak po swojemu zrobi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A ja jestem za... najlepszą parodią Windowsa xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Z tematyką jest o tyle ten kłopot, że zawsze komuś nie podpasuje, a z tych co będą zadowoleni i tak wykruszy się część osób. :/ Mam odgrzebać konkursowe tematy i zacząć wyliczać, kto miał startować, ale potem się rozmyślił? Np. taki chwalący się Cairo 3 Bigshark. Znowu gadasz, że nie miałbyś konkurencji, a jak przychodzi co do czego, to tchórzysz i wycofujesz się z zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ja chętnie wezmę udział. Jakikolwiek będzie temat; nawet komunikator internetowy w GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Mi też to wisi jaki będzie temat, itak wezme udział i nie zrezygnuje! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Dodałem moją grę z pierwszego konkursu gmclan, niestety po pierwotnym obliteratorze ślad zaginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ja mam Obliberatora czy jak to sie tam nazywa na dysku chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Dobrze bybyło gdyby Ranma ogłosił temat jeszcze w tym tygodniu bo fajnie było by mieć ponad tydzien na zrobienie gry, (1 listopad) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Hejo!! Bigshark chyba się trochę pomyliłeś przeciesz Ranma napisał że jak miał by się rozpocząć konkurs to tylko 1listopada. Bo nie wiem czy byś zrobił grę w tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ATG, w tydzień w GM to można arcydzieło stworzyć, jak konkursy na gry dla programistów w C++ lub Pascalu, są nawet jednodniowe, a jakościowo są nieporównywalne z tymi grami robionymi przez tydzień na konkursy gmclanowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ranma_man@ Przecie po to są konkursy żeby ktoś się zmierzył z tym co niekoniecznie lubi. Tak mi się przynajmniej wydaje :P ATG@ I w ciągu 2h można cudo zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tak przeglądam ten temat i widzę, że większość postów to zwyczajne smiecie. Zastanówcie się, zanim coś naskrobiecie. Pomyślcie: czy to, co mam zamiar napisać naprawdę wniesie coś do dyskusji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi