zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zrobił by mi ktoś animacje chodzenia do w przód w tył w lewo i w prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie możesz sobie "złożyć" ludzika generatorem?... wiem ze taki istnieje,... ale kurcze linka nie mam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Już ci to robię :bye1: dam w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 UP@ dobra ckam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Eh... czyli nikt nie ma linka?... cóż, to będzie musiał się męczyć przy rysowaniu, a tak to by miał od razu unikalną oraz profesjonalną postać z animacjami. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Eh... czyli nikt nie ma linka?... cóż, to będzie musiał się męczyć przy rysowaniu, a tak to by miał od razu unikalną oraz profesjonalną postać z animacjami. :/ Charas project :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Adobe Flash sciagnij triala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Kuba ja nie mam ale pamiętam że było coś takiego i by się przydało :thumbsup: sirluki@ a na której stronie mogę to ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 proszę :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Kamciog dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi