TakeThis2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Elo Elo, Eli Eli, majtki Greli! Ahh, zaskoczył mnie dzisiaj niedziałający direction... Mam dokładnie to co w FAQ: //STEP direction=point_direction(x,y,celownik.x,celownik.y) x=object0.x y=object0.y :/ Błąd: obiekt nie obraca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Direction obiektu się zmienia, ale obrazek się nie obróci, przecież to normalne. Musisz dać image_angle=direction; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Direction obiektu się zmienia, ale obrazek się nie obróci, przecież to normalne. Musisz dać image_angle=direction; Próbowałem, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 musi działać sprawdzałam ;) image_angle = direction; direction = point_direction(x,y,celownik.x,celownik.y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Może dorób do sprita objektu animacje obrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 musi działać sprawdzałam ;) image_angle = direction; direction = point_direction(x,y,celownik.x,celownik.y) Ahh, no tak już działa :D Cud! :P Locked. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi