PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 MAm taki pomysl aby zrobic Gm clanowa historyjke, kazdy pisze jedno slowo a potem ktos inny drugie, n.p.: Krzysiu: Gosciu JAnek: Poszedl Ktosiek: Do Rynna: BAbci Ok ja zaczynam - Programista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jak byś nie zauważył to już było i to nie dawno. Temat został zamknięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego PS: Wiem, że ten temat był. Ale to co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta @Dawidds - hahaha!!! BEat That!!! Edit - Kurcze, pomylilem kure z kogutem, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta pięknego Zdzicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta pięknego Zdzicha. Wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta, pięknego Zdzicha. Wtedy świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Programista wywiercił dziurę w jajku swojego koguta, pięknego Zdzicha. To juz may jedno zdanie... Teraz Nastepne, ale dalej na temat do poprzeniego: Piękny ^%$^$%&*^$%@#@$%^&*()*((&*&(*%(&@(*&%@*&(* przecież już rozpoczałem zdanie kolejne EDIT: Jeszcze zrobiłeś powtórzenie, wstydź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Grabarz - napisalismy w tej samej minucie, o kilka sekund byles szybszy wiec bede editrowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A idźcie mi z tym spamerskim tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi