Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jedyne, co jest fajne w Tibii to interfejs, oraz grafika niektórych itemków. 1, naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 UP@ polać mu cherbatki! ja też robię grę z takim widokiem bo takich gier na gmclanie nie ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jednak zrobię w stylu jRPG co wy na to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 czyli to pierwsze? jak tak to pozostaje nam ci podziękować że nie robisz kolejnej gry z widokiem ala Almora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 heh, z według mnie ( bez obrazy ) Widok almora jest troszkę ... dziwny o.0 heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No to jeszcze ja się opowiem za jedynką ;p Dużo lepiej to wygląda i myślę, że twoja gra się spodoba większej ilości użytkowników. O ile coś z tego wyjdzie, bo projektów mmorpg jest mnóstwo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jedyne, co jest fajne w Tibii to interfejs, oraz grafika niektórych itemków. -.- ewentualna "fajnosc" tibii polega na tym, że jest dużo bardziej rozbudowana niż inne takie gry. gdyby nie to, nie zdobyłaby takiej popularności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ewentualna "fajnosc" tibii polegaŁA na tym, że .. .. byl ciekawy system pvp. Zwykle nisko poziomowe postacie mogly poskladac najwyzszy poziom na serwerze. A teraz to nie wiem jak tam jest. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi