Excolo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witom. Ostatnimi czasy zainteresowałem się grafiką izometryczną. Przyjrzałem się co poniektórym grom okraszonym taką grafiką, i stwierdziłem, że większość z niej to prerenderowane modele. No i zacząłem się zastanawiać, co tu zrobić, żeby mój model przetransformować/wyrenderować tak, żeby zgadzało się to cudo z zasadami przedstawiania grafiki w rzucie izometrycznym. Używam Google SketchUp6, więc mogę eksportować moje modele do formatu 3ds; niedawno dowiedziałem się, że istnieją rozszerzenia do 3DSMaxa, które renderują modele w ten sposób... No ale to jest płatne oprogramowanie, szukam darmowego :] Regards //oh crap, przypadkowo napisalem w zlym dziale, przeniescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Blender, się kłania. Jeśli czytasz CDA ( sidiekszyn) to miałeś kurs i na płytce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi