Nikas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Siema! Podajcie mi pomysły i jak by można było wstępne szkice z potworami do mojej gry. Mam narazie jednego,tego zwykłego obcego z filmu Alien co tk naskakuje na łeb i składa jaja w ciele człowieka ;p Nie mam żadnych pomysłów więc proszę o pomoc ! btw. demko gry http://www.gmclan.org/up1486_4_A_L_I_E_N_S.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ftw ale ten alien wcale mi na łeb nie naskakuje? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Predator :D !! (Jako boss czy coś) ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ftw ale ten alien wcale mi na łeb nie naskakuje? o.O wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Heh dobrze się składa, bo akurat wczoraj obejrzałem drugą część. No poza tym dłoniopodobnym(nierozwiniętym) obcym, była jeszcze druga forma, która rodziła się po zaatakowaniu ciała ofiary czyli ten prawdziwy "Alien", z kwasem zamiast krwi. Do tego była jeszcze matka wszystkich, która była ogromna, były jaja z których wykluwały się pierwsze formy oraz mieszanka Ripley z Alienem (ta z 4 części). Do tego możesz wpleść cyborgi które wytwarzali ludzi (jeden w pierwszej części mało nie zabił Ripley), różne stopnie rozwinięcia Alienów, bo jak dało się zaobserwować najpierw z gardła wyrywało się coś wężopodobnego, a potem rosło do gigantycznych rozmiarów i więźniów z kolonii karnej z 3 części, ktorzy również mało nie zatłukli Ripley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 potworek 1: żuczek, ginie po 1 - 2 strzałach ale jest strasznie szybki i gdy zbliży sie na wystarczającą odległość pluje kwasem, zadając poważne obrażenia potworek 2: kloc, niezwykle silny na dodatek niezniszczalny, ale bardzo wolny moze byc? jak pasują to moze cos jeszcze wymysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi