Pozik Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tytuł: Magnet Gatunek: Gra zręcznościowa Opis: Magnet to gra zręcznościowa stworzona 28 lutego 2008 roku przez Pozik Games specjalnie na konkurs organizowany przez Nuke Boards i CD-Action. Naszym głównym celem jest zbieranie części rozrzuconych po całej planszy i odnoszenie ich we wskazane miejsce. Gra posiada wyniki on-line. Więcej można się dowiedzieć z intra gry :P Download: Link Wyniki on-line: Link Rozmiar pliku: 6 MB Autorzy: Programowanie: Pozik Games Fabuła: Pozik Games Grafika: Pozik Games i CD-Action Muzyka: www.modules.pl Screeny: screen1 screen2 screen3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Orginalny pomysl, ale przesadna historia, moze dodal bys jkaies dum dum dum gdy nadchodzi napisa NAGLE!, a do tego dgy nie ma cd-action nie nadejdzie koniec swiata... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ciekawa gierka! Bardzo mi się spodobała grafika. I nawet mnie wciągneła!! 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Grałem w to już, gra została umieszczona na coverze CD-ACTION. Nie pamiętam jakiego numeru ;x. Nie no grało mi się przyjemnie. Nie pamiętam za dobrze, gry więc nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi