tkgmbp Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam mam pytanie jak na klockach wyświetlić życia,zdrowie itp. Zrobiłem objekt player i w tym objekcie dałem Game start i dałem klocek Set Score i Set Lives i niedziała Z Góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Set Score i Set Lives służą wyłącznie ustawianiu wartości punktów i życia i nie mają nic do wyświetlania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ściągnij przykład Jeżeli nie masz wersji Pro nie zrbisz tego(tak mi sie wydaje) Tam znajdziesz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A spawdzałeś to: GML draw_healthbar(10,100,10,20,lives,c_black,c_red,c)green,0,true,false) ? Wrzuć to do drawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkgmbp Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Lenin nie prosiłem o GML tylko o klocki wie ktoś jak to zrobić na klockach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 przecież na to samo wychodzi co nie? ;o Też dajesz klocek, w którym wpisujesz ten kod i już jest, więc jaki problem 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkgmbp Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Taki to problem "Wrong number of arguments to function or script." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 sorki powaliło mi się w kodzie GML draw_healthbar(10,100,10,20,lives,c_black,c_red,c_green,0,true,false) Tak jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkgmbp Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 OK a oprócz tego co mam jeszcze zrobić bo mam tylko puste okienko. Sory za takie pytania ale ja mam ten program od wczoraj. Sam sobie poradziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi