Egzekutor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam!!! Jak zrobić efekt trzęsącego się ekranu jak w crazy hunt kiedy strzeli się np. strzelbą? Proszę o pomoc BĘDĄ Creditsy!!! Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 view_angle=-2+random(4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ewentualnie view_xview+=2. ustawiasz do tego alarm na odpowiedni czas, i w nim dajesz view_xview-=2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 dziękuje propaganja jak chcesz to moge cię umieścić w credits chcesz? yyy... troche inny efekt chciałem bo ten kod co podałeś ustawia obraz pod pewnym kątem i wszystkie obiekty są krzywo niedało by się zrobić tak aby obraz był pod kątem 0 i ruszał się tak jakby na boki? a nie pod ukosem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 nie chce 'D przecie to jedna funkcja, nie ja ja wymyslilem wiec nie wiem czemu mialbym byc w credits ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 troche inny efekt chciałem bo ten kod co podałeś ustawia obraz pod pewnym kątem i wszystkie obiekty są krzywo niedało by się zrobić tak aby obraz był pod kątem 0 i ruszał się tak jakby na boki? a nie pod ukosem? dostałeś ode mnie właśnie taki kod, tylko wystarczy z niego umiejętnie skorzystać -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 no ale jak wpisałem w alarm[0] view_xview-=2 w STEP view_xview+=2 a w CREATE alarm[0]=4 i nie działa EDIT: To pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi