Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Czy w GM da rade podzielić grę na np. 3 części. Chodzi o to że jak moja gra warzy 100MB a mam darmowy serwer o pojemności 20MB jeżeli tak to moge se zrobić pare takich serwerów i wrzucić część grę na krzdy :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Możesz po prostu podzielić plik np. Total Commanderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dobra tylko jak go ktoś potem złorzyć? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 też total commanderem ;) Możesz też podzielić WinRarem i wtedy podczas rozpakowywania pierwszego pliku rozpakuje się reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A czy dało by radę zrobić to tak jak z grami na np. 3CD? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Można wszystko podzielić... najlepiej winrarem podzielic 3 pliki po 700mb itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dogadaj sie i wrzuc na GMC jak CI pozwolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A jak mam podzielić jeden plik winrarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 1.Klikasz prawym przyciskiem myszy na danym pliku.2 2.Wybierasz "Dodaj do archiwum" 3.I tam gdzie pisze "Rozmir woluminów(bajty) wpisujesz np. 20m(czyli 20mb) 4.Naciskasz na OK i czekasz aż sie skompresuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ta tylko, że tem gdzie mam wpisać Rozmiar woluminów to okno jest nieaktywne. Czy to jest dostępne w zarejestrowanej wersji? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Trzeba miec najnowsza wersje moze byc nie zarejestrowana.Jak cos to napisz domnie na gg 1806221 i Ci powiem albo przesle winrar'a z crackiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Nie. EDIT: No ja nie mogę, Bucior mnie uprzedził :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Wrescie kto cie przecignal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 O co wam chodzi? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi