Markuz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Siema, zrobiłem sobie czołg 3D do gry w blenderze, ale nie wiem jak zapisać to jako objekt aby móc marzipanem przekonwertować na GML :blink: Pomóżcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W blenderze modeli 3D nie da sie zapisać np. w jpg. Nie rób w blenderze grafik. Chyba, że projektujesz w Visual Studio 2005 mój kumpel tak robi i zapisuje w formacie x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ^^ nie chodzi mi o zapis obrazka, tylko modelu 3D ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W blenderze modeli 3D nie da sie zapisać np. w jpg. Nie rób w blenderze grafik. Chyba, że projektujesz w Visual Studio 2005 mój kumpel tak robi i zapisuje w formacie x. projektuje.. ale chyba ogrody. Trzeba wyeksportować do innego formatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 File>Export>Wavefront (.obj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi