Wiedzmak2 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 możesą jakies programybo u mojegokolegijestokropnie ale ma nawert dobry komp Proszę Z GÓRY DZIĘKUJE Punkt 9. Warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 możesą jakies programybo u mojegokolegijestokropnie ale ma nawert dobry komp Proszę Z GÓRY DZIĘKUJE O wielki szkocie! Pół minuty gapiłem się w ten post zanim obczaiłem co tu napisałeś... :/ A jak już obczaiłem co napisałeś to nie wiem co ty chcesz... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Po pierwsze - o co kaman? :o Po drugie - nie masz spacji na klawie?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Chcesz, żeby grafika była lepsza w grach? Nie jestem pewien, ale w większości gier są opcje video, grafiki bądź obrazu. Może tam? + najnowsze sterowniki do grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 spacja sietnie bo kolega je*nął o ściane Ładnie klniesz ładnie, ale klnąć to se możesz z kolegami za szkołą. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Spacją? Fajnych masz kolegów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 To moze bys napisal o co ci chodzi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 lol kolejny żal ;F Jak polepszyć grafikę? Kupić nową kartę graficzną ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 I mam dylemat... czy zamknąć temat już teraz czy poczekać aż zrobi się większa rozróba i posypią się blokady postowania? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dziadekk: Jak dla mnie to temat już dawno jest do zamknięcia. Im dłużej zwlekasz, tym będzie większy syf się robił ;/ I to wszystko z mojej strony na ten temat -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 I potem będą mówić że cenzura na gmclanie... ale dobra, sami userzy chcą zamknięć tematów, więc zamknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi