Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 co o tym sądzicie i co radzicie,to mój szkrin z najnowsiejszego prodżektu http://img148.imageshack.us/my.php?image=copayf5.png dawajcie rady,niedługo demo na gmclanie ,na razie robie :P pozdro Belcik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 grafika taka dziwna i nienajlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jak dla mnie dziwnie to wygląda, choć tektury niezłe. I co to jest obok tej "drogi"? woda? Jak tak to czy animuje się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 no to jest woda w ruchu to lepiej wygląda,całkiem inny efekt niż ze szkrina,to wiadome @aaaaaaa aż taka tragiczna jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 btw to całkowicie Twoja grafika? I najbardziej zastanawia mnie, czym jest ta czarna plama na środku planszy? Heros? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 to będzie postać ale na razie takie coś dałem do testów,moja jest grafika,brat mi pomagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja jedyne co tam widzę to tekstura cegiełek reszta to jakaś abstrakcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 gra będzie kolorowa,abstrakcyjna z magią troche,taka przygodówka coś jak indiana jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc nie wygląda to ładnie. Wszystko jest takie płaskie a także nie bardzo do siebie pasuje. Zastanawia mnie tylko, czy teksturę tych cegieł robiłeś sam, czy moze ściagnąłeś je z neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 z żadnego neta do cholery pisze przecież że mi brat pomaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spokojnie kolego, ja się tylko pytałem z ciekawości. Cegiełki wyglądają nawet dobrze, ale można im nadać trochę przestrzenności poprzez cieniowanie. Wtedy wyglądałyby o wiele lepiej i nie tak płasko jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiem taki troche to kropkowane ale pokombinuje ciemniejsze może lepsze jakieś a te rośliny są płaskie bo one są jakby pod wodą a to coś na środku to jest kapelusz ale poprawie go na razie taki zrobiłem i z boku na dole radar z traw pastucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi