lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Może coś oryginalniejszego? Nie każdy widocznie ma takie wypas pomysły jak Ty :P Ale jeżeli wykonanie będzie naprawdę dobre to czemu miałby nie robić? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dziadu :D (bez obrazy), taką miałem wene i taką grę robię. Lenin: Też dark times mi się bardziej podoba Matyxon: A nie ma już gry z takim tytułem, albo jakiejś z podobnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A nie ma już gry z takim tytułem, albo jakiejś z podobnym? Bo mało ich? age of empires, age of mithology. Ale to age of war by było niezłe, ale zauważyłem, że jest już jakaś gierka online o tym tytule;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Hmm, to może Age of Warfare ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Hmm, to może Age of Warfare ? Hmm w sumie może być ;) Może więcej osób się skusi jak zobaczy na początku "Age of" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Hehe ;]. Ok to nazwa jako taka gotowa ;]. PS : Prace idą pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi