Rewlisz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mam problem. Avast wykrył wirusa i jest on w folderze: C:\WINDOWS\SYSTEM32\GLDMNG.DLL i nie wiem czy jakaś aplikacja go używa. Da się jakoś to sprawdzić. Próbowałem avastem usunąć ale nic nie daje. Cały czas znowu to samo pokazuje. Bardzo proszę o pomoc. Nie znam się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 to jest plik systemowy i go nie usuniesz ot tak. Na początku radzę przeskanować plik innym antyvirem (wiadomo, one często sobie uroją jakiegoś wirusa) a jak i tak go wykryje to może pomoże 'chkdsk' (choć wątpię) lub poprostu przeinstalowanie systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzięki pomogło. To avast sobie żarty robił xD. Inny program nie pokazywał żadnych błędów. A użyłem 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi