Egzekutor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam!!! Potrzebuje muzyki doz mojej gry(Muyka nie do menu tylko do tła). Gra to TDS tylko nie wiem jaka by pasowała i prosze aby nie była formatu.mp3. Pozdrawiam Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gra to TDS tylko nie wiem jaka by pasowała yyy to kto niby ma wiedzieć? my? <_< Może łaskawie opiszesz szybko grę, o co tam chodzi itp. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no gra strzelanka od góry tak jak wspomniałem akcja toczy się w Azji strzela się do przeciwników i przechodzi misje no lepiej nie umiem opisać :( . Ale jakbyś mógł to ściągnij demo i zobacz Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 hmm może zehttp://www.freemusic.xn.pl/ sprawdź sobie np. wormatic.xm może Ci przypasuje. A sam plik później będziesz musiał albo skonwertować albo w GM-ie użyć dll-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie pasuje mi zabardzo <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi