Lollus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak np mam 50% z 1,6GB ściągnięte przez torrent, to mogę potem, na innym kompie "dociągnąć plik? Podejrzewam, że tak ale mam pytanko? Jak to zrobić? Na innym kompie dodać na nowo torrent i podmienić pliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Przerzucić może to co się dotychczasowo ściągnęło do innego komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @up: To to wiem, ale jak "dociągnąć" Bo jak będzie sam plik w katalogu i torrent bez wpisu nic się nie stanie, a znowu nadpisanie wyzeruje to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 spróbuj na takiej zasadzie: zacznij coś ściągać, potem usuń zadanie (samo zadanie, bez plików) potem uruchom torrenta ponownie i wskaż na folder do którego poprzednio ściągałeś. ewentualnie możesz też przenieść gdzieś ten folder, aby zyskać trochę wprawy :P I tak samo powinno być z przeniesieniem tego na inny komp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Teraz taka sytuacja. Mam 70%, ale torrent skasował mi się z listy zadań w Utorrencie. JAk zrobić, żeby znowu go dodać, żeby się dociągało? Pytam, bo na eksperymenty pozwolić sobie nie mogę. Czy: Dodać ten sam torent do innego folderu, a potem podmienić pliki pomoże? Bo nie chce, żeeby mi się 70% zamieniło w 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dodaj jeszcze raz torrenta do listy. Chyba wiesz jak. Po chwili powinno się pokazać ile jeszcze trzeba "dociągnąć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ehh plik -> dodaj torrent ->wybierasz torrenta -> wskazujesz folder, w którym znajduje się niedociągnięty plik i włala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi