Shylios Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Więc tak :P Ja słucham techno, trance i elektro :P i przesłuchałem te Twoje 2 utwory, dla mnie to straszna słabizna, a muzyka tego typu a muzyka do gier to 2 kompletnie różne bajki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ehh, chyba się nigdy nie odezwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Spłoszył się po tych odpowiedziach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Spłoszył się po tych odpowiedziach Pewnie nie tyle się spłoszył, tylko przybył na forum, napisał co swoje i sobie poszedł ;o ot tak od niechcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Hm, posłuchaj utworu głównego z gry AudioSurf, to dodaje dynamizmu. Zrób coś podobnego a nawet i lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Sądze, że nie potrafi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi