TakeThis Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam =D Wczoraj tak sobie myślałem o supersound.dll... Myślałem, żeby go użyć w grze.... I właśnie się pytam - jak go się używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ładujesz skrypty supersound do gry i w nich są do ładowania i grania więc odpowiedni wybierasz i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ładujesz skrypty supersound do gry i w nich są do ładowania i grania więc odpowiedni wybierasz i już Prosze pana. Jeśli pan nie zna odpowiedzi, to niech szanowny pan się NIE UDZIELA bo każdy głupi wie, że ładujesz skrypty supersound do gry i w nich są do ładowania i grania więc odpowiedni wybierasz i już Ja proszę o te skrypty, a nie "jak to zrobić blablaBLA. Czekam na odpowiedź. Dziękuję za wysłuchanie mojej skromnej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Skrypty masz w examplu o_O Tak można tego używać: GML SS_Init(); // Ladujesz modul global.dzwiek = SS_LoadSound( "sciezka/do/pliku.wav" ); // laduje dzwiek do pamieci SS_PlaySound( global.dzwiek ); // odgrywa dzwiek SS_FreeSound( global.dzwiek ); // zwalnia dzwiek z pamieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 wszystko jest w przykładzie zamieszczonym do dll-a więc jaki miałeś problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Skrypty masz w examplu o_O Tak można tego używać: GML SS_Init(); // Ladujesz modul global.dzwiek = SS_LoadSound( "sciezka/do/pliku.wav" ); // laduje dzwiek do pamieci SS_PlaySound( global.dzwiek ); // odgrywa dzwiek SS_FreeSound( global.dzwiek ); // zwalnia dzwiek z pamieci Dzięki :D @up: Po prostu znalazłem dll, a przykładu nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wystarczy wpisac supersound.dll example gml... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi