Syliush Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Mam pytanie jaka wersja językowa będzie lepsza dla photoshopa eng czy pl bo słyszałem od polaków że eng więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A co to ma za znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Niektórzy mówią że lepiej eng bo większość kursów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 bo ja wiem, jak umiesz tak dobrze ang i kumasz jakieś słowa z dziedziny grafiki po ang to czemu nie ^^ ale moze Ci chodzi o to, bo bardzo często tutoriale do ps, polecenia są podawane po ang, nie pl. (np. curves->krzywe....^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A przy okazji znacie może jakiś kurs rysowania roślinek w photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 najlepsza jest RU ;/ ... jeżeli będziesz często korzystał z tutków i kursów to najlepiej eng, a jak nie to PL. Btw ten temat to chyba do Valhalli @UP: gógle.pl? " photoshop tutorial drzewo" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi