LolikZabijaka Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 siema mam pytanie o pewien kod jak zrobić aby przy funkcji destroy dać taki kod: żeby po 12 sekundach od zniknięcia obiektu hero przeniosło mnie do room_2_misja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Stworzyć nowy obiekt w evencie Destroy obiektu hero i ustawić alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 tyle to ja wiem ale jaki kod dac bo probowałem i dupa nie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 destroy GML instance_create(x,y,zaba_z_mozambiku); create żaby : GML alarm[0] = 12*room_speed; alarm żaby : GML room_goto(room_2_misja ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi