MisieK-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam mogl by mi ktos skleic grafiki, chodzi mi o to zeby chodzil (lewo, prawo, dol, gora(animacja w czterech spritach-plikach) i Uderzenie Najwyzszej mocy Tylko chce zeby to uderzenire bylo poprostu doklejone w ostatniej fazie sprite i animacja uderzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 mozesz to zrobic sam uzywajac tego niesamowitego Programu Ktory sam uzywam... Mam nadzieje ze sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 tiaaaa tyle ze tam nie mozna uzyc wlasnych spritow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 tak ciężko powycinać chocby w paincie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dobra zajme sie tym, lubie takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @lenin tak ale ja nigdy nie mam czasdu a po za tym mi to slabo wychodzi :/ juz nie raz prubowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Klik Tutaj masz wszystka w raz z tymi kulami ognia Ka-me-Ha-me-HAAAA!!!, licze na credits... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Klik Tutaj masz wszystka w raz z tymi kulami ognia, licze na credits... :thumbsup: To nie są kule ognia, tylko Ka-me-Ha-me-HAAAA!!! =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @PoxiPol Dzieki Oczywiscie ze jestes w credits <fenks> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi