vincenty4 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ponieważ nie chcę zasyfiać forum robiąc nowy temat pytam czy na przykład taki oto budynek (no może trochę bardziej ciemniejszy, żeby pasował do gry) : http://www.gmclan.org/uploader/2781/busynek_thumb.png Chodzi mi ogólnie o tworzenie budynków cieniowanych w izometrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 to zależy od reszty grafiki w grze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Chodzi o to żeby taki budynek był przyciemniony (a nie jasny) bo wtedy dobrze komponuje się z resztą. Bo gdy rysuje się noramlnie to jest on zawsze taki "jasny".Powinien być w stylu tego który jest na screenie w poprzednim moim poście (Taki w stylu prawdopodobnym, a nie "rysowanym" jak pokazuje pixel art). Domyślam się, że takie budynki robi się w Photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Domyślam się, że takie budynki robi się w Photoshopie. rwa ja erdole mozesz nawet w paincie narysowac, takie posty to nie tu poza tym skad mamy wiedziec czy komponuje sie z reszta skoro nie pokozales nam innych grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi