Compi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tytuł: Metal Slug: Supreme Gatunek:Strzelanka 2d Opis: W grze poruszamy się Marco Rossi'm, który musi uratować swoich przyjaciół z rąk złego genrała Murdena. Silnik powstał dzięki FaQ na gmclan.org, zasoby są z oryginalnych MS. Wersji demo jest dostępne kilka pierwszych misji. Grafika i dźwięk nie są za dobre ponieważ jest to wersja demo a także moja pierwsza gra. Prosiłbym o uznanie. Aha, planuje dodać ok. 40 misji i ok. 20 przeciwników. Download:Download Rozmiar pliku: ok. 8 MB Autorzy: Programowanie: Compi Fabuła: Compi Grafika: SNK Š i Compi Muzyka: SNK Š i Compi Screeny: http://compi.lua.pl/ss.png http://compi.lua.pl/ss2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Spodziewałem się czegoś lepszego: Marco Olbrzym i w dodatku bazyliszek Popracuj nadtym lepiej Nie oceniam Brakuje animacji wyrzuć te samonaprowadzające pociski dodaj obustronny strzał + że MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 pomniejsz te screeny bo forum rozpieprzają po screenach moge powiedziec tylko tyle ze menu jest tragiczne a ziemia zbyt kolorowa, i ze skoro wykorzystuyjesz grafe z MS to moglbys sie tego trzymac bo mieszanka styli gryzie w oczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jak już mówiłem to jest uproszczona wersja silnika! Proszę mnie nie prosić żebym coś usunoł lub dodał ponieważ pełna wersja może wyglądać inaczej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 404 - Not Found yhyy <_< E: dobra już chodzi, zmieniałeś exeka, zaraz ocenię E2: dostałem czymś co lata, pokazał się ekran czy kontynuować, ale nic nie mogłem zrobić... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Kliknij na Marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Tej gry nie da się przejśc weś daj tryb kucania i co to za badziew że po jednym strzale ded o,O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 -Kucanie -Zmiana broni -Animacja -Bonusy -POW -Slugi Znajdziecie w pełnej wersji, a to jest demo więc widzicie xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 eh to jest beznadziejne, skoro tak lubisz metal sluga to dlaczego wystawiasz takie kompomitujace metal sluga gó*** co? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi