Vianom Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Nadeszła wielkopomna chwila. Skończyłem grę. Znajdziecie ją tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dosc smieszne ale odbijanie piłki nie realistyczne ;)Muza daje odpowiedni klimacik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 4:2 dla mnie :P Przy czym 2 gole straciłem z samobójczej główki. Fajna, ale na jeden raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Niezla muzyka, sciongniete z pilki bigsharka, komp biega szybciej niz ty i w spotkaniu sie on zawsze jest nad toba. Daje 3+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 O , miło mi że powstają już klony moich gier. :D A co do gry to nawet nawet, różni się od mojej piłki ładnym menu, ciut lepszą grafiką no i muzyczką choć muzyczka troszke jest zbyt monotonna <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 straszne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zapomniałem powiedzieć że to moja pierwsza gra. Wiem sux :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 fajna gierka. grafa niezła tylko nie podobały mi się bramki. muza pasuje idealenie. moja ocena 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Fajna gra, daje 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Nawet może być, choć widziałem ciekawsze odmiany takich gier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mamo ratuj... przed wydaniem następnej takiej gry troche jeszcze poćwicz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mamo ratuj... przed wydaniem następnej takiej gry troche jeszcze poćwicz ;) <{POST_SNAPBACK}> E tam przesadzasz, nie jest to takie złe, To jego pierwsza gra , i jest z ładnym menu i muzyczką, o niebo lepsza od pierwszych gier tych wszystkich Wooziów itd. I Wiadomo że nie każdy będzie odrazu robił takie gry przełomowej dla twórców GM jakim jest Cairo 3 i Aliens Atak of colony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Bug. Jak skoczę na bramkę to potem nie moge wyskoczyć x] Big, czego twierdzisz że jesteś najlepszym twórcą gier w GM? :] Wywaliłem 5 offtopowych postów, lepiej się pilnujcie! Lion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 @up nie wiem jak to możliwe. Dzięki big za dawanie mi otuchy (lol), ktoś wspomniał otym żebym nie wydawał 2 wersji tej gry- nawet nie zamierzam a ta gra miała mnie obeznać z GML, więc szitowska może być ale nie powiem że się nie starałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 No to w takim razie czekamy na next produkcje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi