MisieK-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 @Adamosca Zal mi Cie jestes N00bem a oceniasz innych, nie umiesz nawet ocenic objektywnie..... Może i jest, ale ma prawo wyrazić swoje zdanie. Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 TJ Adamosca A najlepsza z tego wszystkiego jest wpadka z F1 :lol: Grafika nie zmnieniona, masz racie... bo to beta demo...! BO TO BETA DEMO??? rotfl ;/ No ciekawe... niezaleznie czy to beta demo czy tam srem grafike sie daje.... pozatym skoro jest wersja 0.7 to grafa powinna byc.... w koncu 0.7 tzn ze niedlugo bedzie full wersja. PALA! edit: nie obJektywnie tylko obiektywnie... zara bedzie warn za ublizanie uzytkownikom.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tak sie sklada ze grafika zmienona... tamto bylo do wersji poprzedniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A mi się podoba :) Nieważne, że duża część to przykład PsychiX'a - grało się przyjemnie, muzyka w porządku. Niestety więcej nie mogę ocenić. Dałbym 3/5 - ale nie chę się spieszyć z ocena, zobaczymy co przyniesie następna wersja ;) Powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gdy wchodzi się w menu to gra zachęca ale dalej koszmar. Czy ta gra musi się tak ciąć?? 3/5 Za menu i za to że ja bym czegoś takiego nie napisał, ale reszta jest do bani muzyka która jest niby zgodna z tematem gry RPG ale razi bardzo po prostu od razu wyłączam głośniki, bo nie da się słuchać jak wybierać muzykę to tylko przyjazną dla ucha. Plusy: + Menu + Grafika jakoś ujdzie Minusy: - Dźwięk - Paskudne lagi na moim kompie - Nie wiedziałem o co chodzi jak się atakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Gra dość głupia jak dla mnie, praktycznie chodzenie walka i wrogowie są z przykładu..... Grafika wielki "-" jak narazie, Menu musisz poprawić bo trudno się skapnąć wogóle jak włączyć grę, popraw też opcje, żeby wszystko było ładnie widoczne a nie tylko tekst , 3+/5 jak narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi