zalu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 prosto z mostu: czy istnieje spolszczenie do gry SimFarm jeśli tak to skąd go mogę ściągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 prosto z mostu: google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 dobra już nie ważne a możecie mi powiedzieć czy można tam jakoś powiększyć swoją farmę czy można robić tylko na tej co jest zrobione ogrodzenie? i kiedy się powiększy miasto? i jak mogę kupić samolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 dobra już nie ważne, a google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 cieszysz się z nabicia posta który i tak się nie liczy? napisałem tu dlatego że w google nie mogłem tego znaleźć naucz się myśleć! a dopiero potem pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 cieszysz się z nabicia posta który i tak się nie liczy? google (btw. To na tym forum da się nabijać posty ? XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 UP@ żal czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ty sobie zmień nick na Żalu - bo to do Ciebie podobne :] EDIT: Team: made in heelCo to znaczy heel ? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czas anglika się nauczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No wiesz, jak się ma 11 lat, to po co pisać po engliszu jak się go nie zna ? Najpierw radziłbym temu młodzieńcowi(XD) nauczyć się podstaw języka polskiego, a potem szpanować engliszem. Edit: Team: made in heelPZDR XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 a ty, Fallordzie, jebnij głową w mur. potem zacznij pisać posty. może jakość twoich postów się wtedy poprawi B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Co to znaczy heel ? ;O Heel to obcas, jak jesteś taki ciekaw i bodajże także pięta, ale co do tego pewien nie jestem, nie chce mi się w słowniku patrzeć. I jeszcze jedno, to się tyczy Fallorda i wszystkich -> nie odzywajcie się, jeżeli nie wiecie jak pomóc zalu. Zaniżacie tylko poziom forum. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Lubię gwałcić psy w polewie czosnkowej. To tak dla totalnej degradacji poziomu forum i deprawacji userów. Ja nie znalazłem żadnego spolszczenia do tej gry. W ogóle nie wiem czy została kiedykolwiek w polsce wydana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Fallord - ostrzeżenie i blokada na trzy dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kamrat, pierdolnij się w ścianę dwu klaśnie z przytupem. Może zaczniesz mniej obrażać innych. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kamrat, pierdolnij się w ścianę dwu klaśnie z przytupem. Może zaczniesz mniej obrażać innych. B) Zaxxis, spowoduj zderzenie twojej podstawy czaszki z murowaną ścianą, to może przestaniesz palić dowcipy i nieudolnie papugować innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Bląber Ci w chlapę, o! lol. przecież tamten post miał na celu "papugować" (W języku dziadka), post kamrata i to z góry miałem zaplanowane, więc w czym kłopot ? ;o Równie dobrze, mogę powiedzieć, że papugujesz ode mnie. @Down: Nie nie zabrakło, właśnie w edicie go podałem. Kostki D20 się jeszcze trzymają ? Jak coś podrzucić mogę kilka B). Edit2: No jacha, ja przecież też nikogo nie obraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Zaxxis, zabrakło ci argumentów, pimpolu zakwasowaty? Nie rób już offtopa bo po warnie oberwiemy i tyle będzie. Edit: Noo, zaxxis, to ci się udało. Jakbym nie wiedział że to ma na celu papugowanie. Ale to nie było ani ciekawe, ani zabawne. 2/10. Nie mówię już o tym, że Kamrat nikogo nie obraził bo to oczywiste. Edit2: To ja w edicie odpowiedziałem na nie. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dodając do tego 10 pkt. regulaminu @downy jedne ;o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi