MisieK-GM Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam!, zrobilem sobie logo do mojej gry, ale nie podchodzi format do GM'a bo jest w formacie GIMP'a a jak chce zmienic na Jpg, Png czy tam inny to sie znieksztalca, zmienil by mi ktos to na taki jaki podchodzi do GM'a i zeby sie nie zniekształcało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 formacie GIMP'a To taki format w ogole istnieje? =o zmienil by mi ktos A moze bys sie choc raz postarał, pomyslał, i dał obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 To taki format w ogole istnieje? =o Chodziło mi o ten w ktorym standardowo zapisuje GIMP *.xcf A moze bys sie choc raz postarał, pomyslał, i dał obrazek? Dodałem... tyle ze sie nie zmiescil i nie wyskoczyl, moment zaraz dodam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Otwórz ten plik potem: Plik > zapisz jako > na dole rozwijasz wg. rozszerzenia >> naciskasz png > zapisz > exportuj, albo połącz widoczne warstwy i potem przycisk nie pamiętam jak on się tam nazywał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 zrób sobie screena i wklej do painta a potem wytnij to co chcesz i GIT :P To najprostszy sposób! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 a jak chce zmienic na Jpg, Png czy tam inny to sie znieksztalca, Zniekształca czyli? Ale zmieniasz rozszerzenie w GIMPie? A moze bys sie choc raz postarał, pomyslał, i dał obrazek? Tak by było najlepiej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tutaj: Obrazek EDIT: Dzieki DamianD2111(2) ;] Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi