Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Koniec konkursu. O której głosowanie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Niekoniec. Konkurs kończy się o 16:20 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Mr. Łindołs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Koniec nadsyłania prac!! Głosowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Niekoniec. Konkurs kończy się o 16:20 Ej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Minęła godzina 16:20, zatem zamykamy nadsyłanie prac. Oto aktualni zawodnicy: Patrysław Tymon Pietrus_paN Ranma_man Woock Krychu90 Marmot Hanjuso Zakol Uwaga: Zmienione zasady głosowania! Od dziś głosować może każdy uczestnik ligi, niezależnie od tego, czy bierze udział w danym konkursie. Po drugie: Bucior zostaje wykluczony z konkursu. Nie ma on prawa głosowania oraz będzie wkrótce usunięty z rankingu. Po trzecie: Proszę Patrysława i Hanjuso o nie używanie formatu jpg w przyszłych pracach. Głosowanie trwać będzie dwa dni, chyba że do tego czasu zagłosują wszyscy do tego uprawnieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Głos na Woocka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ciężko mi było wybrać między Ranmą i Zakolem, ale jednak praca Ranmy bardziej mnie zafascynowała. Zakol miał fajny pomysł, ale źle monitor wycieniowany. Czyli, głos na RANMA_MAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Wreszcie krytyka :P Ogólnie najbardziej się starałem w ekranie monitora i logu Okienek. Co do obramowania to się śpieszyłem bo już była 16:15 :] Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Mój głos - Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Głos na pracę Patrysława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Firemark, w ktorym konkursie brales udzial? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ej co ja zrobiłem że nie moge głosowac i brac udzialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Dwukrotnie zglosiles prace silnie wykraczajace poza granice pixelartu, przy czym druga nie prezentowala soba zadnej wartosci. Zglosiwszy druga, sam przyznales, ze robisz to tylko i wylacznie dla prawa glosu. Cos tu jest nie tak, nie sadzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Zakol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Hm... Trudno mi się zdecydować, ale żeby było ciekawej głosuję na Ranmę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 eeee,tzn. jak rozumie głosować mozę ten co bierze udział?bezsesn -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 DObra Woock juz sie wycofuje z udzialu w PixelArt i sorka za zamuł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Patryslaw mialby moj glos gdyby nie to, ze uzyl Mrocznego Formatu, jpg :P Glosuje na Ranme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Nie rozumiem: co jest złego w "jotpegach" (widzę, że u Hanjuso są "bakterie", ale moja babuszka jest w pełni kulturalna)? :) --- Przypominam, że głos mogą oddać jeszcze: Sadam, Zakol, Tymon i Miras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Zaraz zaraz, Sadam i Miras nie brali udziału w tej edycji, więc nie powinni głosować: wszyscy uczestniczacy w danym konkursie glosuja na jedna z prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ranma, sam mnie meczyles o poszerzenie elektoratu, a teraz nie zauwazyles zmiany w regulach? :) Uprawnieni do glosowania sa wszyscy, ktorzy brali udzial w jakimkolwiek konkursie LP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Od dziś głosować może każdy uczestnik ligi, niezależnie od tego, czy bierze udział w danym konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Glosowanie zakonczone. Oto wyniki: Ranma_man - 3 glosy Woock - 3 glosy Tymon - 1 glos Patryslaw - 1 glos Zakol - 1 glos. Dziekuje wszystkim za udzial. Teraz czekamy na temat kolejnego konkursu :) I oto mamy! Nowy temat to... Broń biała Edytowane 19 Października 2005 przez Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Mam pytanie, jakimi programami rysujecie te rysunki?? Bo paint zabardzi sie do tego nie nadaje :/<{POST_SNAPBACK}> Ja rysuje w Paint, jak chyba każdy? o_O PS. Już mam prawie skończoną swoją broń :lol: Okej, pierwszy prezentuje swoją broń ;P :lol: Długi Miecz Maga :lol: Broń biała, ładny mieczyk itp. :) Doświadczony nie jestem, ale dzięki tej lidze, nieźle trenuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Postanowiłem dołączyć do konkrusu :P Oto mój... "Rolnik Armageddonu" :D Może zdobęde chociaż jeden głosik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a o to moje dzielo: "2 trójzęby" wpaniale to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 To muj miecz!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi